Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2009

Να την πνίξω όξα να μεν την πνίξω;;;;!!!

Έχει τζαιρό να γράψω...επιττόσαμεν νάκκον με τις δουλειές...με τα θκιαβάσματα...αλλά τέλος καλό ούλλα καλά :D
Επέρασεν τζαι τούτον το εβλοημένον το εξάμηνο ασχέτως αν μας έκατσεν την παλλουτζιά η Καλαμαρού! Πάλε καλά που επεράσαμεν το μάθημά της!
Τζιαμέ που ελαλούσαμεν ότι επίεν το μάθημα της τζαι εν θα την καναδώ την κοτζιάκαρη μπροστά μου....φάντης μπαστούνης με τζαινούρκο της μάθημα!!!
Ε ΟΙ!

Τέσπα...καθηγήτρια του Αριστοτελείου Θ/νικης τούτη...κοτζιάμ καθηγήτρια... εφάκκαν μου έκκεντρο έσιει που τα πέρσι! Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι!

1) Είμαστεν στον 21 ο αιώνα κόρη μου τζαι ακόμα χρησιμοποιάς διαφανοσκόπειο;!!! Άτε και χρησιμοποιείς...εν ανάγκη να μας κάμεις την μυωπία μας 200;! Με τις φούξια διαφάνειές σου τζαι τα μάυρα γράμματα που πίσω;! Δλδ πρέπει να είμαι κάθε φορά όπως το φκιόρο 1ο θρανείο να σε θωρώ τζαι να γράφω;!

2) Έχει και usb να τα βάλετε και να φέρνουμε εμείς πόσσω μας υπολογιστή να τα δείχνουμε... Εν τα πάει καλά με την Τεχνολογία λαλεί... (πάει και με τπτ καλά;!)

3) Είπαμεν φέτος να αναλάβουμε όσο τζαιρό εν Ελλάδα αν θέλει καμιά εξυπηρέτηση ή υπενθύμιση να την πιάνουμε τζαι να της λαλούμε. Είπεν μου την Προηγούμενη φτομάδα να της τηλ να φέρει κάτι πράματα και το usb! (τζαι πέρσι επεριμέναμεν το!)
Λαλώ να μεν την πιάσω μες την εφτομάδα εν να ξιχάσει! Πιάνω την εχτές Κυριακή η ώρα 11 το πρωί τζαι θυμίζω της τα ενώ ήταν ήδη Ελλάδα και θα έφευγε το απόγευμα!
Έρκεται σήμερα στο μάθημα τζαι τι λαλεί η ανυπόθετη;!
"Η εκπρόσωπός σας άργησε να με πάρει τηλ...και δεν μπόρεσα να τα βάλω στο usb..." ( Ενώ πέρσι εν ήταν το ίδιο πράμα πάλε που έκαμνε;!)

4) Έχει μια σύγκρουση το μάθημα και πρέπει να αλλάξει η ώρα του μαθήματος. Η αλλαγή γίνεται για 2 φοιτητές....Ω ναι!!! η μία είμαι εγιώνι! η άλλη μια φιλενάδα.... ρωτά η καθηγήτρια....
"Για ποιον γίνεται η αλλαγή στην ώρα με το μάθημα της Τέχνης;"
Σηκώνω σιέρι μονο εγώ μιας τζαι το άλλο το μωρό ετζοιμάτουν ακόμα τζαι εν ήρτε στο μάθημα... τζαι τι μου απαντά η πίκρισσα;!
"Α....εσύ είσαι που δημιουργείς...; Και πέρσι όλο προβλήματα μου δημιουργούσες! (επειδή την εκουκκούφουν για την τεχνολογία στις μέρες μας τζαι πόσο πολλά πίσω εν τζίηνη!)

Εσκέφτουμουν τωρά...να την πνίξω...να μεν την πνίξω...να της πω τπτ να μεν της πω... αλλά λέω...αν της πω τζαι τπτ...τούτην τη φορά εν θα μας περάσει καθόλου! Γι' αυτό εκρίψαμεν ως πάρατζι!!!

Είδωμεν...πέρκιμων αλλάξει τπτ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: